søndag, desember 14, 2008

Ja...

Jeg sitter og venter på at therese skal bli ferdig med å dushe. Vi skal ta bussen til byen fordi det er søndagsåpent og therese skal jobbe.
Igår var jeg på jobb. Det var helt sinnsykt masse folk. Pengene rant inn. Villt. Etter jobb dro therese og meg først på Vera for å spise middag. Etter en god middag krysset vi gaten for dessert på Egon. Det var nesten ikke helt bedre. Men den var god den og. Vi fant ut at vi skulle se om det gikk noen spennende filmer på kino og endte opp med å se "Zack and Miri - Make a Porno". Utrolig bra og vittig film. Anbefales ikke å se dersom du blir direkte flau av å se på nakenscener når det finnes andre mennesker rundt deg.
Rundt tjaa... kvart på 1 kanskje var vi endelig hjemme hos therese og her campet jeg ettersom busstilbudet til Greipstad er elendig (les. Det gikk ingen busser hjem til meg.)
På fredag etter skole og jobb hadde jeg besøk av Caroline og Katrine. Vi så film (Death Tunnel) og spiste altfor mye usunt. Også pratet vi litt da.
Det var en liten oppdatering om hva som har skjedd den siste tiden. Nå må jeg gå å kle meg og stelle meg sånn at vi rekker den eneste bussen vi kan ta til byen.
Adios people!
Ps. Det regnet OG snødde i byen igår. Forferdelig upraktisk. Nå regner det bare... Masse..
Ps 2. Hodet mitt er HELT tomt for overskrifter..

Ingen kommentarer: